Tel/Fax: +4-0260-669881

Despre Noi
Ferexpert a fost infiintata in anul 2005, continuand traditia si linia tehnologica al Eurosteel Impex.
Conducerea Eurosteel Impex a decis in 2005 dizolvarea firmei, si impartirea liniei de productie in doua. Linia de productie a feroneriei de mobila revine prin urmare societatii Ferexpert, Societate care continua astfel binecunoscuta traditie in productia de feronerie, in special feronerie scaune pliante.
Ferexpert preia si dezvolta de asemeni linia de protejare a pieselor metalice prin metode electroforetice, galvanizare cu zinc, oferind momentan o calitate superioara in acest domeniu. Dupa doar un an si jumatate Ferexpert reuseste prin performanta si perseverenta, sa preia toate indatoririle Eurosteel Impex. De asemenea prin dezvoltare si refinantare aduce imbunatatiri semnificative liniei de productie si serviciilor oferite. In prezent Anul 2007, si integrarea europeana gasteste Ferexpert pregatit pentru orice provocare.
 
Prin completarea liniei de productie am ajuns la capacitatea de productie completa (de la produsul brut la produsul finit), reusind astfel controlul complet al preturilor si calitatii produselor noastre.
 
Asadar Ferexpert momentan va ofera produse de calitate la preturi nemodificate inca din anul 2005. De asemenea am reusit in acesti 2 ani de existenta sa dezvoltam o linie de galvanizare complet sigura si ecologica (un aspect foarte important pentru Echipa noastra). In pofida greutatilor intampinate, Ferexpert va va oferi in continuare produse de calitate, garantate de numele si marca Ferexpert!